Agenda

Als workshopleider heb ik 2 workshops verzorgd voor de themabijeenkomst “Van Trauma naar Herstel” van de Academie voor Herstel en Ervaringsdeskundigheid (voorheen Stichting Geheim Geweld) in samenwerking met de GGD Haaglanden op vrijdag 24 november 2017 in het Hilton Hotel te Den Haag van 9.00 – 17.00 uur.

Workshop 1: Trauma en lichamelijke klachten

De wijsheid komt van binnen. Creatief aan de slag met je innerlijke wijsheid. Na een korte introductie over het driedelig traumamodel van dr. Franz Ruppert en werken met het verlangen, maak je een of meer kaarten. In verbinding  komen met je intuïtie, inzicht krijgen in jezelf en toegang tot je innerlijke wijsheid. Je denken verdwijnt wat naar de achtergrond en je zult merken dat een beeld meer zegt dan 1000 woorden. Je zult verrast worden door wat je intuïtief gemaakte kaart je te vertellen heeft.

Workshop 2: 8 brocaten

Ba Duan Yin - 8 Brocaten of 8 zijde oefeningen bestaat uit 8 hele eenvoudige oefeningen en is zeer effectief QiGong. QiGong (Chi Kung) spreek uit als sjie-kong en is een oude Chinese Bewegings- en Ontspanningsleer. Sterke onverwerkte emoties (trauma), worden in de vorm van toxische energie, vastgezet in het lichaam. QiGong biedt een veilige en effectieve manier om je te ontdoen van pijnlijke emoties die kunnen leiden of hebben geleid tot geestelijke en/of lichamelijke ziektes en klachten.