Trauma een gezicht en familie een ziel geven.

Energetische verbindingen

Breaking the Silence …en iedereen doet mee! Een traumasensitieve & transculturele aanpak voor alle vormen van geweld en trauma.

Ben je een HBO opgeleide professional, maatschappelijk werker of Medewerker Wijkteam die met gezinnen, volwassenen, jongeren en/of kinderen werkt en op een systemische en onorthodoxe wijze effecten van geweld wilt leren bespreekbaar maken en aanpakken? Wil je weten wat de gevolgen zijn die (vroegkinderlijke) trauma’s hebben voor je persoonlijke ontwikkeling en voor je psychische, emotionele en sociale welbevinden? Wil jij de invloed van schokkende (jeugd) ervaringen serieus nemen, helpen deze te verwerken en autonomie ontwikkelen & stimuleren? Dan heb ik goed nieuws voor jou (of voor je manager): het kan anders, héél anders zelfs! In deze training ga ik jou laten zien HOE.

 

Mijn missie. Onafgemaakte zaken kunnen geheeld worden…..Leren kijken tot voorbij de buitenkant…Naar mijn inzicht is het de hoogste tijd om de traumasensitieve en transculturele aspecten te belichten.

Een open oog en een ontvankelijk hart krijgen voor de verborgen dynamieken van trauma en geweld.

Het doorbreken van patronen wat generaties of een leven lang speelt en gedragsverandering teweeg brengen, vraagt om een andere aanpak. Naast traumasensitief en transcultureel werken vraagt de aanpak ook om professionals die een transculturele ruimte kunnen creëren, creatief, humor- en passievol zijn.

Ik zie, ik zie niet 1