Over ons

De Leeuwenpoort V.O.F. is een samensmelting van 2 mensen met verschillende persoonlijkheden en talenten. Een samensmelting van competenties, kennis en ervaringen binnen verschillende vakgebieden en kennisdomeinen.

Franklyn van Es; Projectleider, Adviseur, Trainer, Coach

Monique Vriens; Trainer, Counselor, Kunstzinnig Dynamisch Coach

“To create a better world by empowering people to fulfill their greatest potential.”

 

Franklyn en Monique

Yin en Yang, zo verschillend en toch zo gelijk, de cyclus rond

Beiden richten ze zich op onbewuste, transgenerationele en intuïtieve processen die een rol spelen bij het nemen van beslissingen en bij creativiteit. Zij weten de onzichtbare binnenkant van je leven, de onzichtbare binnenkant van het bedrijf te vertalen.  Beiden zijn ze een sterke aanhanger van zelforganisatie. Waarbij kracht van vrijheid, vertrouwen en wendbaarheid optimaal benut worden.

De Leeuwenpoort - Franklyn van Es - Portret

Franklyn van Es

Projectleider, Adviseur, Trainer, Coach

 

Franklyn is een ingenieur, technisch projectleider met 30 jaar ervaring in het begeleiden en maakbaar maken van kwalitatief hoogwaardige projecten en contractvormen. Vanaf 2008 is hij als zelfstandige verder gegaan. In 2016 heeft hij samen met Monique Vriens De Leeuwenpoort V.O.F opgericht. De Leeuwenpoort V.O.F. is een samensmelting van 2 mensen met verschillende persoonlijkheden en talenten. Een samensmelting van competenties, kennis en ervaringen binnen verschillende vakgebieden en kennisdomeinen. Franklyn spreekt mensen aan op hun vermogens, te vertrouwen op hun gevoelens en helder denken. Naast het leiden van complexe projecten biedt hij vraag-gestuurde trainingen op maat en coaching. Bij vitaal leiderschap wordt vooral de menselijke kant belicht. Dit alleen is niet het enige dat belangrijk is in bedrijven en organisaties. Je hebt te maken met twee kanten van de organisatie: de beheerskant en de menskant. Franklyn is in beide kanten gespecialiseerd.

Monique Mae een echte Hollandse Curandera

Monique Vriens

Trainer, Counselor, Kunstzinnig Dynamisch Coach

“Met compassie naar de kern”

Monique is de ‘waarom-fase’ uit haar kleutertijd nooit helemaal ontgroeid. Eigenwijs en op een eigen wijze zijn nieuwsgierigheid en brede interesse tekenend voor haar. Van kleins af aan is zij in staat om de onderstroom te voelen (blik op het groter geheel, diep weten, onzichtbare dynamieken). In het contact met mensen, idem met organisaties, voelt ze dingen goed aan en kan ze duiden waar het fout gaat. Haar kracht bestaat uit de dingen die ze aanvoelt, bespreekbaar maken. Daarbij weet ze een veilige omgeving te creëren zodat de mensen de stap durven zetten om er mee aan de slag te gaan, hun aandacht focussen op wat echt voor hen belangrijk is, en hen iets bijbrengt qua geluk of welzijn zodat ze hier (terug) energie kunnen uit putten. Aandacht, verfijning, empathie en vakkundigheid gaan hand in hand met respect voor de autonomie. Vanuit trauma, systemisch en transcultureel denken en handelen belicht zij de menselijke kant van vitaal leiderschap. Hierbij maakt zij gebruik van verschillende methoden om doelen en verlangens te bereiken, bij het verwerken van traumatische ervaringen en bij het ontwikkelen van zichzelf.