PIPPI Concept

Lekker in je vel, voor kinderen van 4 tot 18 jaar.

Het PiPPi concept, voor alle kinderen van het universum.

De Leeuwenpoort - Pippi

Lekker in je vel met "PiPPi concept" voor kinderen van 4 tot 18 jaar en voor ouders, verzorgers en iedereen die beroepsmatig met kinderen te maken heeft. 

Zit je weleens niet lekker in je vel, voel je je moe, heb je hoofdpijn, buikpijn, een misselijk gevoel, last van je rug? Ben je druk of juist niet vooruit te branden, ben je weleens uit je hum? Voel je je wel eens gefrustreerd, heb je weinig zelfvertrouwen, voel je je weleens eenzaam en somber? Heb je ook weleens last van alles moeten? Heb je weleens het gevoel dat er iets ontbreekt in je leven? Vraag je je weleens af wat je hier komt doen? Merk je dat je ouders niet helemaal weten wat ze met je aanmoeten of maken ze zich zorgen om jou? Is er mét jou of óver jou gepraat? Wil je dat er naar je ‘probleem’ wordt gekeken of naar jou als geheel, samen met het ‘probleem’? Heb je last van klachten in je lichaam, emoties of gedrag? Het maakt niet uit hoe jouw niet lekker in je vel of hum zitten eruit ziet maar het is tijd met "PiPPi concept" aan de slag te gaan.

 

"Omdat jij de toekomst bent!" 

Met "PiPPi concept" ga je zelf ontdekken wat je komt doen in dit leven. Dit kan niemand je vertellen, behalve jij. Naar jezelf luisteren, opkomen voor jezelf is dan heel belangrijk. Geluk zit in jou en dat ga je voelen als je lekker in je vel zit. Geluk zit in kleine dingen. Aandacht, voeding en ademen zijn een belangrijk onderdeel van geluk. "PiPPi concept" gaat over jezelf zijn, geluk, aandacht, voeding, ademen en daar kun je zelf mee aan de slag omdat je weet wie je bent en wat bij jou past.

‘Wij zijn allemaal bezoekers van deze planeet. Onze bedoeling is om te observeren, leren, groeien, liefhebben en dan terug te keren naar huis.’ – De Dalai Lama -

Voor volwassenen: Ieder kind komt op deze wereld met een eigen missie en karakter en wordt met een kosmische blauwdruk en een levensopdracht geboren. Deze invloeden zijn bepalend voor hoe het kind reageert op omstandigheden, welke keuzes het kind maakt enzovoort. Het is de taak van de volwassenen om hen hierbij te begeleiden en vooral lief te hebben.

De Leeuwenpoort - Pippi